Löysin tekstin pätkän, jonka kirjoitin pari viikkoa (?) sitten humalassa. Jos jättää kiinnittämättä huomiota ontuviin kielikuviin ja yleiseen huonouteen, saattaa huomata, että KyAMK on kahden ja puolen vuoden aikana tehokkaasti muovannut aivoratojani viestintä- ja suomalaisuuskriittiseksi. Hyvässä ja pahassa.

 

Miksi? Miksi Jeppe juo? Jeppeä vituttaa. Jeppe tekee töitä ja opiskelee, ah-niin-seksikästä viestintää.

Jeppe etsii tusinabaarista turvapaikkaa. Tuoko hetken onni turmion? Letkeästi leiskuva Osmo A. Wiion haamu pelottelee Jeppeä proaktiivisten painajaisten pyörteissä.

Viestinnän uudet tuulet puhaltavat Åbergin uudet vaatteet kohti koleraa. Ei Havis Amanda huuda hoosiannaa, kun kansa älymystöä myöten asettaa Toivonsa trendi-Janiin.

Unissas susta tulee musta. Jepen märkä uni ei oo unisex. Jacko, Tony ja Jani. Jeppe luuli kolmen kimpan olevan edes rehellinen. Ei kiva seksiuni ole tämä painajainen.

 

En varmaankaan yrittänyt sanoa mitään relevanttia, toivottavasti:). Jos joku löytää tuosta jonkun viestin/idean/sanoman hyvä (ja kertokaa toki). Tajusin vain viestinnällisen ajattelun ja sen näkökulmasta tapahtuvan asioiden tarkistelun iskostuneen tiukasti aivoihini. Luulisin ainakin.